Kost

Kosten är oerhört viktig för hunden. även där är balansen i kosten A och O, för att hunden skall må så bra som möjligt. Det finns väldigt mycket bra hundfoder idag och man får pröva vad som passar bäst för just sin hund. Jag talar varmt om vissa produkter, men de kanske inte passar alla.

Kosttillskott

På våra kurser och på praktiken säljer vi kosttillskott som bl a innehåller glukosamin. Detta är ett ämne som finns naturligt i våra leder och bygger upp ledbrosket. Brosket fungerar som ledyta och fjädring när man belastar leden. Vid ex artros förändras brosket, blir tunnare och mindre stötdämpande. Till slut kan benen nöta mot varandra och detta är mycket smärtsamt. Hälta och avlastning leder till ökade problem och obalans. Tillskottet stärker ledsbrosket och minskar eventuella inflammationer i lederna. Därför kan glukosaminpreparaten vara både läkande samt verka förebyggande.

Som deltagare på våra kurser kan du köpa kosttillskott med 10% rabatt.

 


Dr. Baddakys Fiskolja

En ren naturprodukt, framställd genom rening av naturliga oljor från kroppsfettet i fisken. Speciellt för denna fiskolja är det höga innehållet av fettsyran EPA (Eikosapentaensyra).

Fiskoljan finns på flaska, 500ml eller 1000ml och som kapslar.