Om oss


2013-11-21 081 AnnaMitt namn är Anna Stenfeldt och jag är diplomerad hundmassör och laserterapeut sedan år 2003. Jag har utbildats och diplomerats vid Axelson Animal Massage School och gått laserutbildning samt Hill's hund- och kattfoderkurs.

Jag har slutfört och diplomerats i Avancerad Hundsjukvårdskurs på Canis Academy.

Jag har en mottagning i Kungsbacka (strax söder om Göteborg) samt arbetar på Hundens Hus i Göteborg en gång i månaden där jag även håller hundmassörutbildningar. Jag behandlar och rehabiliterar skador med bl a massage och lågeffektslaser. Till min hjälp vad gäller friskvården har jag några duktiga kollegor, se nedan.

Massagen mjukar upp musklerna, minskar ledtryck och gör kroppen mer rörlig och balanserad. Detta märks tydligt på en hund som kommit upp lite i åren - den får ett friare rörelsemönster och mår bättre totalt sett. Jag masserar bl a hundar som tävlar på elitnivå i ex spår, sök och lydnad. Då är massagen dels förebyggande för att förhindra ev skador, dels välbehövlig på hårt arbetande muskler, senor och ligament. Massage hjälper även stressade och nervösa hundar då den lugnar och hundarna går lättare ner i varv och slappnar av.

Jag håller regelbundet kurser i hundmassage för hemmabruk och friskvård samt föreläser i ämnet på hundskolor och brukshundsklubbar.

Hundmassage är uppskattad av ALLA hundar oavsett ålder, ras eller aktivitetsnivå och ökar garanterat kontakten med din bäste vän!

Välkommen till oss!

// Anna, Hund i Harmoni