Kurser

På våra massagekurser för hemmabruk lär du dig att själv ge din hund en uppskattad och välbehövlig massage. Detta garanterar en djupare och ökad kontakt mellan dig och din hund. Massagen har en mängd positiva effekter på kropp och själ samt gör hundens muskler mer elastiska och smidiga. Kurserna riktar sig till dig som har såväl gammal som ung hund, en tävlingshund eller en pensionär – Alla behöver och uppskattar massage.

Kurser

Hundmassage för Hemmabruk IFotograf: Anna Erlandsson

Vi lär ut grundläggande massagegrepp och stretching. Kursen innehåller även muskellära, friskvårds- och rehabiliteringsråd samt träningstips. Vi tar även upp smärta och smärtlindring, pratar om den äldre hunden, den växande hunden samt den hårt tränande hunden.

Längd: ∼ 6 tim
Pris: 1.950:-

Hundmassage för Hemmabruk II

En uppföljningskurs i praktik och teori för dig som har gått kursen "Hundmassage för hemmabruk". Kursen innehåller repetition av massagegrepp och stretching. Vi lär även ut fler grepp och metoder. Vi utvecklar muskelläran samt diskuterar hundens leder.

Längd: ∼ 4 tim
Pris: 1.450:-

I kurserna ingår även kursmaterial och fika med tilltugg.

Paketpris

Paketpris för dig som bokar Hundmassage för Hemmabruk I och II är 3.000:-
Skriv "paketpris" i inbetalningsfältet samt vilka två datum din betalning gäller.

 

Föreläsningar

Vi åker även ut och håller föreläsningar.

Hundens Friskvård

Vi talar om hundens anatomi, om muskler och spänningar. Varför blir hunden spänd och vad innebär det om man t ex tävlar eller har en hund med ledproblem? Vi tar upp smärta, smärtlindring och rehab för olika problem och skador. Vi talar också om hur man kan komma tillrätta med en del problem med hjälp av massage och stretching.

Om önskemål finns känner vi igenom ev närvarande hundar och lämnar tips och råd.

Pris: Ring eller kontakta oss för aktuellt pris

Sund Hund - Vem kan träna vad?

Hur får jag en sund, vältränad hund som håller sig skadefri? Hur tränar jag en hund med dåliga höfter? Vi talar om förebyggande åtgärder som ex massage, stretching, uppvärmning, nedvarvning. Vi diskuterar individuellt anpassad träning för din hund beroende på ras, storlek, ålder och fysisk form.

Om önskemål finns känner vi igenom ev närvarande hundar och lämnar tips och råd.

Pris: Ring eller kontakta oss för aktuellt pris

Yrkesutbildningar

Är du intresserad av att själv utbilda dig till hundmassör? Läs mer hos Hundens Hus.

"""""""